Foci

Rómába utazik a strandfoci-válogatott

Amíg Magyarországon az esővel küzdünk, a strandlabdarúgó-válogatottunk Rómába utazott, hogy részt vegyen az Európa-kupán - immáron olasz edző irányításával.

A mieink az elmúlt napokban Gyöngyösön gyakoroltak az új szövetségi edző, Massimiliano De Celis irányításával.

A magyar válogatott pénteken este a házigazda olaszokkal mérkőzik meg a Circus Maximusban, a találkozót a Eurosport-2 21 óra 15 perctől élőben közvetíti – olvasható a Magyar Labdarúgó Szövetség honlapján.

– Először is köszönetet szeretnék mondani azért, hogy lehetőséget kaptam a magyar válogatottal dolgozni, remekül érzem itt magam – mondta De Celis. – Ami a srácokat illeti, egész héten kiválóan dolgoztak, egy rossz szót nem mondhatok rájuk. Az Európa-kupa első fordulójában egy jóval esélyesebb talján gárdával találkozunk, amely ráadásul már komoly tétmeccseket játszott a moszkvai Euroliga-tornán.

Azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy megőrizzük pozíciónkat Európa élmezőnyében, vagyis a ranglista első nyolc helyén, és megpróbálunk helytállni az Euroligában, valamint a bibionei vb-selejtezőn is – fogalmazott De Celis.

A strandlabdarúgó-válogatott kerete:

Kapusok: Szűcs László, Ficsor Dávid

Mezőnyjátékosok: Fekete Viktor, Simonyi Gábor, Berkes László, Vígh Ferenc, Ábel Péter, Mohácsi Gábor, Forgács Dániel, Tóth Tibor, Ughy Márk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik