Sport

Eredetileg másodedzőnek igazolta a Fradi, de az új szezonban is már vezetőedző lesz

Bodnár Boglárka / MTI
Bodnár Boglárka / MTI

Allan Heine marad a magyar bajnok és kupagyőztes FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatának vezetőedzője, jelentette be a Ferencváros.

A 44 éves szakember eredetileg másodedzőként érkezett a zöld-fehérekhez, októberben azonban Martin Albertsen meneszését követően vezetőedzővé vált. Ez remekül sült el, hiszen bajnoki címet és Magyar Kupát nyert a csapattal, amire 27 éve nem volt példa a Fradinál.

Nagyon boldog vagyok, hogy folytathatom a munkát ennél az óriási klubnál, különösen ilyen fantasztikus idény után. A mostani évadban is az volt a célom, hogy minden nap picit jobbá váljunk, ezt szeretném elérni a következőben is. Nagyon jó játékosok csatlakoznak hozzánk, még erősebbek leszünk, és edzőként nekem is jóval több variációs lehetőségem lesz: különösen nehéz ellenfelei leszünk majd a riválisainknak. A cél egyértelmű: minden meccset meg szeretnénk nyerni

nyilatkozta Heine.

A tájékoztatás kiemelte, legemlékezetesebb mérkőzéseinek egyike a Győr elleni hatgólos hazai siker volt, amely megalapozta a későbbi bajnoki címet, illetve rendkívül nehéz helyzetből vezette az együttest a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszába. Itt a nyolc közé jutásért a francia Brest ellen összejött a bravúr, majd a végső győzelemre is esélyes dán Esbjerg ellen sem hiányzott sok az újabb négyes döntőhöz.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik