Sport

Kirabolta a bérelt házát a nyomtalanul eltűnt teniszező

Michael Owens / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Camila Giorgi története egyre zavarosabb
Michael Owens / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Camila Giorgi története egyre zavarosabb

Egyre titokzatosabb és zavarosabb az eltűnt olasz teniszező, Camila Giorgi története. A sportoló legutóbb március közepén, a miami WTA-torna második fordulójában lépett pályára, akkor sima 6:1, 6:1-es vereséget szenvedett a lengyel Iga Swiatektől. Azóta viszont mintha a föld nyelte volna el.

Az egykori világranglista-26. teniszezőről most a La Repubblica azt írta, nem elég, hogy Giorgi nem fizette ki az elmúlt félév bérleti díját, de a Toszkánában bérelt házat egyszerűen kirabolta.

„A bútoraink fele eltűnt a perzsaszőnyegektől kezdve egy féltonnás antik asztalig. 50-100 ezer euró közötti kárról beszélünk” – nyilatkozta a ház tulajdonosa. Hozzátette, hogy sikerült felvenni a kapcsolatot a sportoló apjával, aki lenézően válaszolt.

Írtam neki, hogy legalább a személyes dolgainkat vissza kellene adniuk, mire annyit mondott, ezek csekély értékű tárgyak. Nem csupán gazdasági, de érzelmi értelemben is megkárosított.

A hírek szerint a Giorgi család után az olasz adóhatóság is nyomoz, ráadásul július 16-án a vicenzai bíróság előtt magyarázatot kell adnia a koronavírus elleni hamis oltási igazolással kapcsolatosan is.

Kapcsolódó
Állítólag visszavonult a nyomtalanul eltűnt olasz teniszező
Minden Camila Giorgihoz köthető telefon néma, csak találgatnak, mi történt vele.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik