Sport

„Lepergett bennem az elmúlt öt hónap” – meghatódott gólja után a győri kézis

Krizsán Csaba / MTI
Krizsán Csaba / MTI

Bár általában nem foglalkozik a találataival, a Békéscsaba ellen szerzett gólja után mégis meghatódott Fodor Csenge, aki öt hónap kihagyás után tért vissza a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatába.

Tavaly augusztus 19-i sérülését követően először játszott csütörtökön a győriek válogatott balszélsője, aki szombaton a CSM Bucuresti elleni Bajnokok Ligája-találkozón már ott volt meccskeretben, akkor azonban még nem kapott játéklehetőséget. Békéscsabán viszont pályára lépett és egy góllal vette ki a részét a vendégek 34-24-es sikeréből.

Általában nem szoktam foglalkozni a gólokkal, csapatszinten foglalkozunk a mérkőzéssel, de ez most számomra nyilván különleges volt. Kicsit meg is hatódtam, lepergett bennem az elmúlt öt hónap, nagyon jó érzés volt

– idézte fel az M1-nek a 24 éves Fodor.

Előretekintve úgy fogalmazott: Debrecenben mindig ki-ki mérkőzéseket játszanak, de reméli, hogy szombaton a Bajnokok Ligája-csoportkörös összecsapáson ez nem így lesz. Már erre a találkozóra készülve forgatták a csapatot Békéscsabán, így frissen várják a szombati meccset, amelyen szeretnének javítani a CSM Bucurestitől elszenvedett vereség után, amellyel megszakadt a biztos csoportelső ETO veretlensége a BL jelenlegi kiírásában. Szerdán azt a Mosonmagyaróvárt fogadja a Győr a bajnokságban, amelytől szeptemberben idegenben meglepetésre 33-30-ra kikapott.

Tartozunk a Mosonmagyaróvárnak, az őszi mérkőzésre – bár nem maradt bennünk – senki nem számított

– szögezte le. Fodor kiemelte, hazai pályán szeretnének visszavágni a riválisnak.

Kapcsolódó
Hiába óvta meg a Fradi elleni meccset a Debrecen, a szövetség elutasította
Hibáztak a versenybírók, de ez még nem tekinthető óvási oknak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik