Sport

Román kézielnök a Fradi elleni vereség után: Kim Rasmussen a fő bűnös!

Hegedüs Róbert / MTI
A Rapid szurkolói a női kézilabda Bajnokok Ligája szeptemberi, érdi, FTC elleni mérkőzésén
Hegedüs Róbert / MTI
A Rapid szurkolói a női kézilabda Bajnokok Ligája szeptemberi, érdi, FTC elleni mérkőzésén
Nagy lehetőséget szalasztott el a Rapid Bucuresti női kézilabdacsapata, amely egy hazai győzelemmel továbbjuthatott volna a Bajnokok Ligájában, ám ehelyett sima, 23-20-as vereséget szenvedett a tavalyi döntős FTC-Rail Cargo Hungariától.

A román csapatnak így mindössze hét pontja van a csoportkör vége előtt, csupán akkor juthat tovább, ha az utolsó két fordulóban legyőzi a lengyel Zaglebie Lubint és a dán Team Esbjerget, a Ferencváros pedig kikap a norvég Viperstől és a francia Metztől.

A bukarestiek elnöke, Bogdan Vasiliu már megtalálta a gyenge szereplés felelősét: szerint a korábbi vezetőedző, az egykori magyar szövetségi kapitány, Kim Rasmussen okolható mindenért.

Vasiliu szerint a dán szakember rossz stratégiát követett, nem véletlen, hogy szeptember elején menesztették.

A csalódottság enyhe kifejezés, nagyon mérges vagyok. Nagyon hittem a győzelemben, és a végsőkig hinni is fogok az esélyeinkben.

Ki kell mondjam, bár fájni fog: Kim Rasmussen a fő bűnös. Minden, amit tett, teljesen rossz volt. Ez sok sérüléshez vezetett. Akkoriban jó megoldásnak tűnt, de már sajnálom, hogy a nyáron nem fejeztem be vele az együttműködést” – mondta Bogdan Vasiliu.

Kapcsolódó
Rasszista inzultus érte a Fradi játékosát a romániai BL-meccsen
Az egyik néző sértegette Beatrice Edwige-t.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik