Sport

„Így megverni Izlandot, nem semmi” – nagy a boldogság a férfi kéziválogatottnál

Czeglédi Zsolt / MTI
Chema Rodríguez szerint játékosai száz százalék felett teljesítettek
Czeglédi Zsolt / MTI
Chema Rodríguez szerint játékosai száz százalék felett teljesítettek
A magyar férfi kézilabda-válogatott veretlenül, a maximális két ponttal jutott középdöntőbe az olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokságon, mivel 33-25-re legyőzte Izlandot a csoportkör utolsó fordulójában. Chema Rodríguez érthetően nagyon boldogan nyilatkozott.

Bánhidi Bence piros lapja megváltoztatta a meccset és a terveinket, de utána is remek munkát végeztünk támadásban és védekezésben is. Nagyon büszke vagyok a csapatomra” – nyilatkozta a magyarok szövetségi kapitánya.

Így megverni Izlandot, nem semmi. Minden játékosom jól játszott, beleadott mindent. Tudom, ilyen nincsen, de több mint száz százalékot teljesítettek. Minden srácnak megvan az önbizalma, egy család vagyunk.

Hozzátette, Imre Bence az első világversenyén szerepel, amelyen először volt keretben, a Ferencváros jobbszélsője mégis úgy játszott, mintha háromszázadik alkalommal lett volna válogatott.

A spanyol edző kijelentette, sorozatban három magas színvonalú meccset játszottak remek ellenfelekkel, mindegyik nagyon nehéz volt, és bár jó úton járnak, a középdöntő még nehezebb lesz.

Öt percig ünnepelhetünk, utána máris készülnünk kell a folytatásra

– hangsúlyozta.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik