Sport

„Remélem, mindenki mérlegeli, milyen mezben is van” – dühösen reagált a magyar átlövő a vereségre

Bodnár Boglárka / MTI
Szita Zoltán nem volt elégedett a teljesítménnyel
Bodnár Boglárka / MTI
Szita Zoltán nem volt elégedett a teljesítménnyel

Felkészülési mérkőzésen egygólos, 26-25-ös vereséget szenvedett Csehországtól jövő héten kezdődő Európa-bajnokságra készülő magyar férfi kézilabda-válogatott.

A mérkőzést követően Chema Rodríguez szövetségi kapitány azt mondta, mivel felkészülési mérkőzésről volt szó, nem az eredmény volt a cél, szerinte pontosan az történt, amit elterveztek, mindenki megkapta a játékperceket, mindenkit sikerült terhelni.

Összességében az eredmény nem tetszett, de szombaton még van egy zárt kapus meccsünk a csehekkel, ahol tudunk gyakorolni.

Sokkal keményebben fogalmazott Szita Zoltán, a Wisla Plockhoz a napokban aláírt átlövő.

„Csalódott vagyok. Voltak jó periódusaink, hullámzó meccs volt, de védekezésben nem voltunk elég agresszívak és amit megbeszéltünk edzésekben, abból szinte semmit nem tartottunk be.

Minden válogatott mérkőzésnek súlya van, így fájdalmas ez a vereség. Remélem, mindenki mérlegeli, milyen mezben is van, és mit képvisel

– idézte az M4 Sport.

Fazekas Gergő azt ígérte, hogy ennél csak jobb lehet a teljesítménye a válogatottnak, amelyben szerinte van még tartalék.

A Kielcéhez szerződő Máthé Dominik ugyanakkor sarkos véleményt fogalmazott meg.

„Őszinte leszek: nagyon rossz volt. Hazai pályán kikaptunk, én is nagyon rosszul játszottam. Az első Eb-meccsen, Montenegró ellen sokkal jobbnak kell lennünk, hogy legyen esélyünk

Kézilabda, felkészülési mérkőzés

Magyarország – Csehország 25-26 (12-12)

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik