Sport

Súlyosan megsérült egy 30 év körüli nő a Fradi-Genk meccsen

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu

Súlyosan megsérült egy fiatal nő a csütörtök esti a Ferencváros-Genk Konferencia Liga-mérkőzésen – tudta meg a 24.hu. A Fradi 1-1-es döntetlent játszott hazai pályán a belga riválisa ellen, az eset pedig nem sokkal a szünet előtt történt a nézőtéren.

Az első félidő vége felé nagy ordibálásra lettünk figyelmesek. Körülbelül 15 méterre lehetett tőlünk az eset, de az álló szurkolók miatt nem lehetett látni, hogy mi történt pontosan. Azt mondták, hogy egy nő elesett, beverte a fejét és azonnal elájult

– mondta egy helyszínen tartózkodó olvasónk, hozzátéve, a mentők egy percen belül a helyszínre értek, és a szünetben kivitték a nőt a lelátóról.

Németh Cecília, a mentők kommunikációs munkatársa megkeresésünkre azt mondta, hogy súlyos sérülés gyanújával vittek kórházba egy 30 év körüli nőt a mentők.

A BRFK megkeresésünkre azt közölte, hogy nincs tudomásuk az esetről, ezért nem indítottak eljárást az ügyben. Kerestük a Fradit is, hogy megtudjunk mi történt pontosan, és a drukker állapotáról érdeklődjünk, amint válaszolnak, frissítjük a cikket.

Kapcsolódó
A megsérült Fradi-védő: a Genk gólszerzőjét ki kellett volna állítani, amiért lerúgott
Akkor egyenlítettek a belgák, amikor a sérült Samy Mmaeét ápolták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik