Sport

A fegyelmi eljárás alatt álló Sebestyén Júlia szakosztályvezető lett a Fradinál

fradi.hu
fradi.hu

Több mint 40 év után lesz ismét műkorcsolya-szakága a Ferencvárosnak, jelentette be csütörtökön a holnapján a klub. A közleményből az is kiderül, hogy a kilencszeres magyar bajnok, Európa-bajnok Sebestyén Júlia lesz a szakosztály vezetője.

Sebestyénnel szemben jelenleg fegyelmi eljárás zajlik, miután szülők bepanaszolták a szövetségnél szakmai módszerei és emberi magatartása miatt.

A szülők rángatásról, erős szorításról, markolásról, karmolásról, egy-egy elcsattant pofonról, megszégyenítő kivételezésről, sértegetésről, betegen versenyeztetésről, megalázásról, elhanyagolásról számolnak be. Sebestyén tagadta az ellene felhozott vádakat, ugyanakkor több versenyzője is elhagyta. A fegyelmi eljárás május óta is zajlik.

Nagy megtiszteltetés és nagy öröm, hogy a Fradi-család tagjai lettünk. Az elmúlt időszakban kiemelkedő eredményeket értünk el tanítványaimmal. Itt azonban nem szerettünk volna megállni, tovább akartunk fejlődni, ehhez azonban nagy lépés és profi háttér kell. Ezt a profi hátteret biztosítja nekünk a Ferencváros

– mondta a fradi.hu-nak.

A közleményből kiderül, hogy Sebestyén Júlia és csapata a hétvégén, a péntektől vasárnapig a Vasas Jégcentrumban rendezett Budapest Trophy 2023 nemzetközi versenyen már ferencvárosi színekben indul.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik