Sport

Nem jött ki jól az óriási esőszünetből a magyar teniszező

Tnani Badreddine/DeFodi Images via Getty Images
Tnani Badreddine/DeFodi Images via Getty Images

Bondár Anna gigászi csatában kapott ki a második helyen kiemelt olasz Elisabetta Cocciarettótól a lausanne-i salakpályás női tenisztorna elődöntőjében.

Mindkét játékos kétszer veszítette el adogatójátékát, de a világranglista 155. helyén álló magyar teniszező 3-3 után váltani tudott és előnybe került. A lendület megmaradt, egy brékkel a magyar játékos 3:0-ra ellépett, de Cocciaretto összeszedte magát és a szett hajrájában brékelőnybe került. Jöhetett újra a rövidítés, amely során Bondárnak egy meccslabdája is volt, de nem tudta kihasználni, így aztán egy mindent eldöntő játszmára volt szükség.

A harmadik szettben aztán Bondár elvette ellenfele adogatását, de ekkor leszakadt az ég és hosszú órákra félbeszakadt a mérkőzés.

Nem tett jót a kényszerszünet a magyar játékosnak, Cocciaretto 5:3-ra elhúzott, amiből hatalmas energiába került visszajönnie Bondárnak. Az egyenlítés sikerült, de a győzelem nem, ugyanis Cocciaretto hozta az adogatását, Bondár viszont nem, így 7:5-re a szett, és a bő háromórás mérkőzés is az olaszé lett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik