Sport

Győri kéziedző: Sajnálom, hogy nem értük el a fő célt

Illyés Tibor / MTI
Illyés Tibor / MTI
A Győri Audi ETO KC harmadik helyen végzett a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjében, miután a vasárnapi bronzmérkőzésen 28-27-re legyőzte a dán Team Esbjerg együttesét. A sikert követően a búcsúzó Ambros Martín azt mondta, csalódott, hogy a fő célt nem sikerült elérnie.

A mérkőzést követően Ambros Martín gratulált csapatának és az ellenfélnek is az izgalmas mérkőzésért.

„Minden tiszteletem a tietek, megint csak egy góllal tudtunk nyerni ellenetek” – mondta kollégájának, Jesper Jensennek, utalva arra, hogy februárban is egy találattal, 29-28-ra nyert az ETO.

„A szombati vereség után nehéz volt, de a bronzérem is szép, sokat jelent a győzelem. Összességében nem vagyok elégedett a hétvégével, biztos vagyok benne, hogy játékosaim és a szurkolóink sem.

Győzelemmel fejeztük be a szezont és én is a második győri munkám. De azt sajnálom, hogy nem tudtam elérni a fő célt

– tette hozzá.

Jensen a szokásos gratuláció után úgy fogalmazott, a szombati, FTC elleni vereség rendkívül csalódottá tette őket: „Sokat tanultunk a tavalyi Final Fourból, ebben a szezonban még közelebb kerültünk a döntőhöz. Most az első félidőben sok lehetőséget kihagytunk, szerencsére a második félidőben meg tudtuk mutatni.”

Az ETO svéd válogatott beállósa, Linn Blohm azt mondta, aranyéremért jöttek, de a bronzért is meg kellett küzdeni.

„Sok energiát tettünk bele, de igazi csapatként harcoltunk. Nagyszerűen kezdtük a meccset, Sandra Toft mindent védett. A vége szoros lett, és ugyan nem arannyal, de győzelemmel zártunk, ami jó érzés.”

A Team Esbjerg norvég klasszisa, Nora Mörk azért büszke, hogy a gyenge kezdés után így sikerült felállni. „Megmutattuk, hogy valójában mire vagyunk képesek.

De nem nyerhetsz mindig, a sport már csak ilyen.

Kapcsolódó
Elszórakozta kilencgólos előnyét, de így is BL-harmadik lett az ETO
Majdnem utolérte a veszprémi átok a magyar bajnokot a női kézilabda BL bronzmeccsén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik