Sport

10 millió font tűnt el Usain Bolt számlájáról

Martin BUREAU / AFP
Martin BUREAU / AFP

Usain Bolt azzal fenyegetőzik, hogy beperel egy  kingstoni magánbefektetési céget, miután több mint 10 millió font eltűnt a számlájáról.

A nyolcszoros olimpiai bajnok atléta ügyvédei azt állítják, hogy miután január elején ügyfele ellenőrizte az egyenlegét, megdöbbenve tapasztalta, hogy a korábbi 10 millió font helyett csak 9700 fontja maradt – számolt be a dailymail.co.uk.

Linton P. Gordon, Bolt ügyvédje lehetséges csalást emlegetett, amikor úgy nyilatkozott: „A számla Usain Bolt előtakarékosságának a részét képezte. Ha ez igaz, és reméljük, hogy nem, akkor súlyos csalás, lopás vagy a kettő kombinációja történt ügyfelünk ellen.”

Jamaicában arról számoltak be, hogy a sprinter, aki 2009. augusztusa óta 9,58 másodperccel tartja a 100 méteres világcsúcsát, tíz napos határidőt adott a cégnek pénze visszafizetésére.

Más ügyfelek is panaszt tettek hasonló okokból.

„Megértjük az ügyfelek aggodalmát, és azonnal értesítjük őket a megoldásról, amint ezek az információk rendelkezésre állnak” – közölte a cég, majd arra kért mindenkit, hogy a jamaicai Pénzügyi Szolgáltatási Bizottsághoz forduljanak, mert az már vizsgálja az ügyet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik