Sport

Súlyosabb büntetést kértek a Dzsudzsák búcsúmeccsén a pályára beugró fiatalra

Mónus Márton / MTI
Mónus Márton / MTI

Gyorsított eljárásban állította bíróság elé a Budapesti XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség azt a 18 éves férfit, aki beugrott a pályára a novemberi magyar-görög barátságos labdarúgó mérkőzésen.

A Fővárosi Főügyészség tájékoztatása szerint a fiatal nézőként ment ki a Puskás Ferenc Stadionban rendezett meccsre, majd szurkolás közben beugrott a játéktérre. Az ügyészség sportrendezvényen elkövetett rendbontás vétsége miatt állította bíróság elé. A bíróság a váddal egyezően, bűnösnek mondta ki a fiatalt, és egy évre próbára bocsátotta.

Az ítélet nem jogerős, mert az ügyészség közérdekű munka büntetés kiszabásáért, valamint sportrendezvények látogatásától való határozott idejű eltiltás érdekében fellebbezett.

Kapcsolódó
„Köszönöm a fogadtatást és a pálinkát is!” – Dzsudzsák Balázs búcsúja a könnyektől a nagyobb klubkarrierről álmodó szurkolókig
A görögök ellen kezdte, ellenük szerezte első gólját, és most ellenük búcsúzott Dzsudzsák Balázs, aki 109 szereplésével immár egyedül csúcstartó a magyar válogatottban. A szurkolók maximálisan elismerik a válogatottért tett erőfeszítéseit, de a megkérdezettek mind kissé csalódottan állapították meg: klubszinten több volt benne.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik