Sport

„Lesz egy pár hónap, amíg felépülök” – először műtötték a magyar ketrecharcost

Jayne Kamin-Oncea / Getty Images
Jayne Kamin-Oncea / Getty Images

Október elején vívta élete első címmeccsét a második számú ketrecharcos szervezetnél, a Bellatornál Borics Ádám, aki végül egyhangú pontozással kikapott a sportági legenda Patrício Pitbull Freire ellen. Borics később elmondta, hogy sérülten lépett ringbe, ez is hátráltatta, legutóbbi Facebook-bejegyzése szerint pedig meg is műtötték a keresztszalagot a jobb lábában. Ez volt élete első operációja.

Kapcsolódó
Borics Ádámnak a repülő térdesek sem jöttek be, Pitbull nyerte a címmeccset
Egyhangú pontozással hozták ki a világbajnoki övet birtokló brazil újabb győzelmét.

Hosszú útnak nézek elébe, lesz egy jó pár hónap amíg felépülök, de hiszek benne ha erre az időszakra is profi mentalitással megyek bele, fel tudom gyorsítani a rehabilitációmat, persze nem akarom elsietni

– írta bejegyzésében a 29 éves MMA-s, aki elárulta, hogy a rehabilitációt az Egyesült Államokban kezdi el, de az ünnepekre szeretne hazatérni, mert talán most először nem az edzésekre gondol majd karácsonykor.

Sokan mondják, hogy minden okkal történik, egyelőre még nem értettem meg ennek az okát, hogy miért pont most történt ez velem, soha nem sérültem egész életemben, erre pont most életem eddigi legfontosabb mérkőzésekor.

Kapcsolódó
Borics Ádám: Szerettem volna ezt a címet megnyerni Magyarországnak, bármi áron
Rendkívül csalódott a magyar ketrecharcos, amiért egyhangú pontozással elveszítette a világbajnoki címmérkőzését.

Rájött arra, hogy bár azt gondolta, más mint a többiek, az ő testét sem lehet a végletekig hajszolni. De az utóbbi időszakban sokat tanult magáról, nem szabad csak a bunyóra gondolnia, és nagyon hálás a párjának, hogy segíti mindenben. Még nem tette túl magát a Pitbull elleni vereségén, de harcosnak tartja magát, szóval még nem végzett.

A sztorinak még nagyon nincs vége, továbbra is rettentő keményen fogok dolgozni, egy nap bajnok leszek, ami késik nem múlik!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik