Sport

Elek Gábor a Fradi történelmi BL-vereségéről: Gyáván kézilabdáztunk

Illyés Tibor / MTI
Illyés Tibor / MTI

Fennállása legnagyobb vereségét szenvedte el a Bajnokok Ligájában a Ferencváros női kézilabda-csapata, amely 40-20-ra kapott ki a német Bietigheimtől. A Fradi vezetőedzője, Elek Gábor a Ssportrádiónak nyilatkozott, azt mondta, voltak ugyan hiányzóik (Szucsánszki Zita, Tomori Zsuzsanna és Dragana Cvijic és etegség miatt nem játszott), de nem lehet erre fogni egy ekkora különbségű vereséget.

Drámai mérkőzés volt, sajnos a játék minden szegmensében alulmaradtunk, gyáván kézilabdáztunk

– mondta a mérhetetlenül csalódott vezetőedző, aki a német kapuban szenzációsan teljesítő Szikora Melinda kapcsán megjegyezte, hogy neki is vannak gyenge pontjai, de ezeket nem sikerült a csapatának megtalálni.

„Óriási sebességkülönbség volt a két csapat között . Mentális erő terén is nagy volt a szakadék, és ez talán még jobban fáj. Nagyon könnyen megadtuk magunkat, halmoztuk a butaságokat a fölösleges kiállításokkal, kihagyott helyzetekkel, eladott labdákkal. Rossz felfogásban kézilabdáztunk, rengeteg labdaleütésünk volt, amely alapvetően nem a mi játékunk” – idézi a Nemzeti Sport a Sportrádióban elhangzottakat.

Kapcsolódó

A keddi Érd elleni bajnokira készülő Fradiból vasárnap kidőlt Alicia Stolle is. A klubhonlap azzal a felütéssel írt felvezetőt, hogy tovább kell lépni, és talán még jól is jön ki, hogy egy ekkora pofont követően szinte azonnal jön az újabb mérkőzés.

Szombaton pedig következik majd az újabb BL-meccs, az a Brest érkezik az Érd Arénába, amely két vereséggel kezdte a csoportkört.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik