Sport

Hanga Ádámot meghatotta a magyar szurkolók viselkedése

Hangtime
Hangtime

Hanga Ádámot egészen meghatották a kosárlabdázás iránt érdeklődő magyar drukkerek.

Kapcsolódó
Hanga Ádám a Barca után spanyol bajnok lett a Real Madriddal is
Behúzta a bajnoki döntőt a fővárosi csapat.

A második alkalommal megrendezett Hangtime-on ezrek látogattak ki a Városligetbe, ahol a baráti hangulatú kosarazásé volt a főszerep. A nap során a Budapesti Honvéd Kosárlabda Akadémia U13-as csapata segített kisgyermekeknek az első dobásokkal, majd a King of the Court versenyen kisorsolt játékosok mérkőzhettek meg egymással egy ez egy elleni játék során. Ezután rögtönzött játék következett, ahol Hanga Ádám All-Star csapatát bárki kihívhatta a pályán. Zárásképp a Face Team tartott látványos bemutatót. Az eseményt a Real Madrid játékosa meghatódottan értékelte.

„Szóhoz sem jutok. Nagyon megtisztelő, hogy ilyen sokan kilátogattak egy eredetileg kis, barátinak tervezett eseményre. Nagyon szeretem ezt a rendezvényt, mert nagyon ritka, hogy a hazai szurkolókkal, követőkkel találkozni tudok.

Mindig furcsa nekem, hogy Spanyolországban lépten, nyomon felismernek és megszólítanak, de itthon eddig ez viszonylag kevésszer történt meg. Most viszont, hogy látom, mennyien érdeklődnek irántam és a kosarazás iránt… Őszintén, egy kicsit meghatódtam.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik