Sport

Nadal visszalépésére rejtélyes üzenettel reagált a rivális

STRINGER / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP
STRINGER / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Rafael Nadal hasizomsérülést szenvedett a wimbledoni tenisztorna negyeddöntőjében, ám heroikus küzdelemben, kétszer is szetthátrányból visszakapaszkodva, a döntő játszma rövidítésében legyőzte Taylor Fritzet és bejutott a négy közé. Csütörtökön aztán csalódottan nyilatkozta, hogy nem látja értelmét a folytatásnak, így fel kell adnia a versenyt, azaz Nick Kyrgios játék nélkül jutott döntőbe – Grand Slam-tornán karrierje során először.

Kapcsolódó
Rafael Nadal visszalépett a wimbledoni elődöntőtől
Még a negyeddöntőben sérült meg, végül úgy döntött, nem vállalja a játékot. Nick Kyrgios így játék nélkül továbblépett és életében először játszhat Grand Slam-döntőt.

Az ausztrál játékos az Instagramon reagált a rivális döntésére, és hát maradjunk annyiban, hogy furcsán indította sorait, mindenki azt találgatja, hogy mire gondolhatott.

Különböző játékosok, különböző személyiségek. Rafa Nadal, bízom benne, hogy a felépülésed rendben halad majd, és mindannyian reménykedünk, hogy hamarosan egészséges leszel. Legközelebb

írta Kyrgios.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os) által megosztott bejegyzés

A két teniszezőnek elég hullámzó kapcsolata volt az évek során, mert bár mind a ketten tisztelik a másikat, nem egyszer tettek szóvá valamit egymással kapcsolatban.

Az élete első Grand Slam-döntőjére készülő Kyrgios, akit egyébként szintén kellett már ápolni az idei torna alatt, a Novak DjokovicCameron Norrie párharc győztesével találkozik majd vasárnap.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik