Sport vizes vb 2022

„Örülök neki, hogy a fiúk odatették magukat” – a pólókapitány a kiütéses siker után

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu
Märcz Tamás, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya nagyon örült, hogy a brazilok elleni 20-6-os sikerrel vége tért világbajnoki csoportmérkőzést sikerült arra felhasználni, amire tervezték.

Märcz Tamás a találkozót követően elmondta, kötelező győzelmet aratott a csapat, amely elvárhatóan nagy különbséggel nyert.

Kapcsolódó
Tizennégy góllal verte Brazíliát a magyar férfi vízilabda-válogatott
Könnyű feladat volt, jöhetnek a grúzok a vizes vébén.

„Gyorsan, nagy tempóban játszottunk, összeszedett védekezéssel, nagyon örülök neki, hogy a fiúk odatették magukat és a közönség akaratát teljesítve szépen játszottak, helyenként igencsak látványos gólokat szereztek. Bízom benne, hogy a grúz csapat odateszi majd magát, és rákényszerítenek minket arra, hogy mi is beleálljunk a találkozóba.”

A három gólt szerző Nagy Ádám kiemelte, a szövetségi kapitány kérése az volt, hogy mindenki vegye komolyan az összecsapást, a játékosok azonban emellett élvezték is a játékot.

„Ilyen fantasztikus közönség előtt mindig könnyebben megy a játék. Nekem személy szerint az első meccs volt a vízválasztó, így ma már sokkal lazábban tudtam beugrani a bemelegítésnél a medencébe. Összességében jó felkészülés volt ez a mérkőzés.

Nekünk pedig minden lehetőséget ki kell használnunk, hiszen a tizenhármas keret gyakorlatilag csak három napot tudott együtt készülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik