Sport

A BL-győztestől igazolt a Fradi kézicsapata

Kovács Anikó / MTI
Kovács Anikó / MTI

A Győr után a Fradi is bejelentett egy nagy visszatérőt, Tomori Zsuzsanna ugyanis a Magyar Kupa-győztesnél folytatja.

Tomori a hétvégén még a norvég Vipers játékosaként ünnepelhette a BL-győzelmet, hogy aztán pár nappal később kiderüljön, hogy a következő idényt már a Ferencvárosnál kezdi.

Kapcsolódó
Tomori Zsuzsanna: Öt év után végre gólt lőttem a BL-ben
Egy héten belül eldőlhet a magyar átlövő sorsa, de szívesen maradna Norvégiában.

Tomori 2010 és 2015 között már volt a klub játékosa, akkor 200 mérkőzésen 1067 gólt szerzett, írja a Fradi honlapja. Első ferencvárosi időszakában magyar bajnok és kétszeres KEK-győztes lett, majd Győrben, Siófokon és a Vipersnél játszott. Pályafutása során eddig nyolc magyar bajnoki címet, hat Magyar Kupát, négy BL-t, két KEK-et és egy EHF Kupát nyert.

„Hihetetlenül boldog vagyok, a BL-döntő után megtudtam, hogy megkaptam ezt a lehetőséget, és egy-két nap alatt le is tisztázódott minden. Nagyon rég terveztem már, hogy visszatérnék ide, ezért egy percig nem gondolkodtam rajta, hogy szeretnék élni a lehetőséggel, ha már megkaptam. Ebben a csarnokban, ebben a közegben minden érzés visszajött, ami bennem volt régen.

Titokban bíztam benne, hogy lehetek még Fradi-játékos, és sikereket érhetek el a Fradival, mert speciális, nagyon jó érzés volt mindig is ebben a közegben játszani

– örvendezett Tomori, hozzátéve, szeretne a Fradival is a BL négyes döntőjében szerepelni.

A kiemelt képen Tomori (fehérben) a Győr elleni idei BL-döntőn látható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik