Sport

Megzavarta egy aligátor, majdnem betojt az ijedségtől a golfozó

Kevesen mozogtak valaha olyan gyorsan a golfpályán, mint a brit Callum Tarren, aki a New Orleansban rendezett PGA Tour Zurich Classicon megijedt egy hatalmas aligátortól. De nem neki volt egyedül afférja a hüllőkkel.

A hétvégén a videomegosztók egyik legmulatságosabb jelenete Callum Tarren nevéhez fűződött, bár nem biztos, hogy sokan cseréltek volna vele.

A 31 éves golfozó a szombati, New Orleans-i versenyen a következő ütését mérte fel, amikor váratlanul észrevett egy tőle körülbelül öt méterrel arrébb heverő aligátort. Tarren annyira megijedt, hogy azonnal néhány lépést a másik irányba ugrott – miközben a hüllő meg se mozdult.

Később a Twitteren úgy próbálta meg oldani a feszültséget, hogy az állatot „nagy öreg fickóként” írta le.

Akadt másnak is gondja a pálya lakóival, Keegan Bradley sem tudott ütni addig, amíg egy másik állat át nem sétált előtte a gyepen.

Louisiana állam legnagyobb városának szinte minden évből van hasonló története. 2020-ban egy olyan felvétel járta be a világot, hogy egy napozó állatot Rory McIlroy nagy ívben kikerült.

Egy évvel korábban viszont annyira szemtelen volt az aligátor, hogy Cody Gribble-nek erőszakkal kellett távozásra bírnia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik