Sport

Meghalt a horvát kézilabdázó, akiről azt írták, brutálisan összeverték

Facebook / RK Butel Skopje
Facebook / RK Butel Skopje

Szerdáról csütörtökre virradó éjjel összetűzésbe keveredett egy szkopjei éjszakai bárban Denis Tot, a horvát kézilabdázót pedig annyira megverték, hogy kómába került. Minderről a horvát Jutarnji List írt, amelynek a hírt megerősítette a játékos testvére, Boris. A szülei már meg is érkeztek az észak-macedón fővárosba.

A horvát lap úgy tudja, hogy a Privilege nevű szórakozóhelyen tört ki a verekedés, de az erről készült biztonsági kamerás felvételt törölték.

Egyelőre sem a rendőrség, sem a klubja nem árult el részleteket (utóbbi az életveszélyes sérüléseket megerősítette), így nem tudni, pontosan mi történt, de a sportoló több csontja is eltört, az egész testét összeverték egy tompa tárggyal.

Frissítünk!

Órákkal a cikkünk megjelenése után, pénteken délután meghalt Denis Tot, számolt be róla az északmacedón 24rakomet.mk, majd korábbi klubja, az Ohrid is megemlékezett róla a Facebookon. Korábban a lap is azt írta, hogy értesülései szerint megverték a sportolót, ezúttal azonban idézték a Belügyminisztérium közleményét, amely szerint csütörtökön hajnalban, amikor eszméletlenül kórházba került, nem voltak külsérelmi nyomok a testén.

 

A horvát és az északmacedón lapok is megjegyezték, komoly kérdéseket vetnek fel az ellentmondásos hírek.

A 27 éves Denis Tot hazája mellett játszott korábban Spanyolországban és Ausztriában is, 2019-ben igazolt Észak-Macedóniába, két szezont húzott le az Ohrid csapatában, most pedig a szkopjei Butel játékosa. A Butel az alapszakaszban a negyedik helyen zárt, a felsőházi rájátszásban pedig a harmadik jelenleg, a hétvégén városi rangadót vív a Vardarral – felmerült azonban az is, hogy halasztják a mérkőzést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik