Sport

Szilágyi Gerda: Liliánát a pénz motiválta, amikor bántalmazással vádolta az apját

Szilágyi Liliána / Facebook
Szilágyi Liliána / Facebook

Szilágyi Zoltán és lánya, Gerda volt a vendége Fiala János KeLjfeLjancsi című műsorának.

A téma a decemberben kirobbant ügy volt, amikor Szilágyi Zoltán másik lánya, az Eb-ezüstérmes, ifjúsági olimpiai bajnok Liliána azt állította, hogy apja gyerekkorától kezdve testileg, lelkileg és szexuálisan bántalmazta.

Kapcsolódó
Szilágyi Liliána: Bántalmazott az apám. Testileg. Lelkileg. Szexuálisan
A magyar úszónő hosszú posztban írta le, miket élt át gyermekként.

Szilágyi Gerda korábban úgy reagált, nővére hazugságokat állít, és ismét megvédte édesapját, aki szerinte a légynek sem tudna ártani.

Azt is elárulta, testvérével rideg volt a viszonyuk, és 2016 óta nővére egyetlen alkalommal kereste, amikor meglepte őt születésnapján edzés közben.

„Kirángatott a medencéből, levágott elém egy tortát (…). Megkértem, hogy legközelebb hívjon fel, és úgy találkozzunk (…). Ez volt a hozzám indított utolsó mondata, hogy »te paraszt, ezt még meg fogod bánni«️. (…) Ez 2016. október 27-én történt, ez volt az utolsó mondata számomra” – idézte Szilágyi Gerdát a Telex.

Szilágyi Zoltán azt mondta, mérhetetlen fájdalmat okozott számára, hogy a lánya azt állította, hogy bántalmazta őt, és egyformán szerette mindkét lányát, akiknek szülőként a legjobbat akarta.

Szilágyi Zoltán arról nem beszélt, miért hagyta el a felesége, Gyarmati Eszter, de ő támogatná, ha Gerda tartaná a kapcsolatot az édesanyjával, utóbbi azonban ezt elutasította. Ennek ellentmond, hogy Szilágyi Liliána D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában azt mondta, hogy próbálták felvenni a kapcsolatot Gerdával, de Szilágyi Zoltán nem adta meg a lehetőséget. Szilágyi Gerda hozzátette, ő már 12 évesen eldöntötte, hogy édesapjával szeretne maradni.

Szilágyi Gerda szerint nővérét a pénz motiválta, amikor kirobbantotta az ügyet, és indoklásként felhozta, hogy Liliána követőinek száma jócskán megugrott az Instagramon.

„Utánanéztem, ilyenkor van egy komolyabb összeg, amit kap az adott influenszer” – tette hozzá.

Szilágyi Zoltán megjegyezte, sajnálja, hogy a közvélemény gyorsan ítélkezik ilyen esetekben.

Ha egy férfi a gyerekét tisztába teszi, akkor erről tizenöt év múlva mondhatják, hogy abúzus.

Végezetül azt mondta, minden porcikája azt kívánja, hogy meg tudjon bocsátani Liliánának, aki „rettenetes dolgot csinált”.

A teljes beszélgetés itt látható:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik