Sport

Tóth Tímea: Ezennel gyógyultnak nyilvánítom magam!

Tóth Tímea, a Ferencváros és az osztrák Hypo korábbi magyar válogatott átlövője kigyógyult a rákból.

Kapcsolódó
Rákot diagnosztizáltak Tóth Tímeánál, a magyar kéziválogatott korábbi átlövőjénél
A korábbi kiváló válogatott kézilabdázó arra hívta föl a figyelmet, hogy nem szégyen ilyenkor segítséget kérni.

A korábbi kiváló kézilabdázónál 2021 februárjában diagnosztizáltak mellrákot, amelyről csak jóval később számolt be. A pénteki bejegyzésében azonban jó híreket osztott meg, ugyanis december 14-én megkapta az utolsó kemoterápiás kezelését is és gyógyultnak nyilvánította magát.

„Hosszú és rögös utat jártam be, volt benne minden, fájdalom, félelem, csalódottság, szomorúság, düh, harag, rosszullét, gyengeség, megértés, szeretet, elfogadás és rengeteg munka, saját magamon… Ezúton szeretném mindenkinek megköszönni a támogatását, szeretetét, szakmai munkáját!!! Hálás vagyok mindenkinek! Kiemelni a férjemen és a családomon kívül nem fogok senkit, mert biztos kimaradna valaki! Hála és köszönet mindenért!

Én ezennel gyógyultnak nyilvánítom magam! Persze lesz még műtétem és van gyógyszeres kezelésem 5 évig, lesznek kontroll vizsgálatok mellyel együtt kell élnem életem végéig, de megteszek mindent, hogy az életem ne a betegségről szóljon

– közölte Tóth Tímea.

Tóth Tímea 152 mérkőzésen erősítette a magyar válogatottat, ezalatt világbajnoki ezüst- és bronzérmet is szerzett, előbbit 2003-ban, utóbbit 2005-ben. A Ferencvárossal kétszeres magyar bajnok volt, 2002-ben a Bajnokok Ligája döntőjébe is beverekedte magát az FTC-vel, ahol a Kometallal szemben 51-49-es összesítéssel maradt alul. Az EHF Kupát viszont 2006-ban megnyerte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik