Sport

Danyi Gábor: Talán néhány játékosban túlságosan megbíztam

Czeglédi Zsolt / MTI
Czeglédi Zsolt / MTI

Hétfőn edzőt váltott a Siófok KC női kézilabdacsapata, Danyi Gábor helyére a szlovén Uros Bregar került. A nyolc mérkőzés után távozó Bajnokok Ligája-győztes szakember a Nemzeti Sportnak adott rövid interjút.

Kapcsolódó
Kim Rasmussen pert nyert a Magyar Kézilabda Szövetség ellen
Négyéves szerződését éppen megkezdte, amikor menesztették.

„Csalódott vagyok. Nem sikerült, amit megvalósítottunk” – kezdte a korábbi szövetségi kapitány, aki hozzátette, egy edző munkáját mindig az eredmények minősítik.

„Mindig tanul az ember és tanulnia is kell, az elkövetett hibákat nem szabad megismételnie. Talán néhány játékosban túlságosan megbíztam, ebben hibáztam, de ezt bővebben nem szeretném kifejteni. A hozzáállás mindenkitől nagyon korrekt volt, és az elmúlt hónapokban is ez a mentalitás jellemezte a közös munkánkat” – mondta.

Kapcsolódó
Erős hittel lehet nagyot álmodni a mosonmagyaróvári kézilabdában
Bronzérmes csapatot épített a 191-szeres válogatott Gyurka János, aki jól érzi magát a bőrében.

Úgy tervezi, a következő hetekben kicsit kifújja magát, de semmitől sem ment el a kedve. Egy

Az edző életében ez mindig benne van, de azt sem gondolnám, hogy bármi miatt is szégyenkeznünk kellett volna az elmúlt hónapok munkája kapcsán.

Győztes bemutatkozás

Győzelemmel mutatkozott be a Siófok KC kispadján Uros Bregar, akinek vezetésével a csapat szoros mérkőzésen, 29-28-as győzelmet aratott az Alba Fehérvár ellen a Magyar Kupa 3. fordulójában.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik