Sport

A Fradi elleni vereség után kirúgta Danyit a Győr

Krizsán Csaba / MTI
Krizsán Csaba / MTI

Azt eddig is tudni lehetett, hogy a szezon végén Danyi Gábor távozik a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatától, hogy aztán majd átvegye a Siófok irányítását, a helyére pedig majd Ambros Martín érkezik. A Ferencváros elleni megsemmisítő bajnoki vereség után azonban felmentette őt a munkavégzés alól az ETO vezetősége, így a Debrecen elleni bajnoki mérkőzésen megbízott edző ugrik be.

Kapcsolódó
A Fradi nagyon elverte a Győrt, nyílttá vált a bajnoki cím kérdése
Ha minden meccsét megnyeri a Ferencváros, idén bajnok lesz.

A Ferencváros elleni meccs után az a minimum, hogy elnézést kell kérnem a csapatunk teljesítménye miatt.

Szurkolóink, akik folyamatosan biztattak és követtek minket a járvány legnehezebb időszakában is nem ezt érdemelték az év egyik legfontosabb mérkőzésén. Természetesen, mint a klub vezetője nem csak a sikerek idején kell kivenni a részem, hanem a kudarcban is közösen kell osztozni és le kell vonni a megfelelő következtetéseket. Sajnálattal hoztuk meg azt a döntést miszerint a mai nappal felmentjük a munkavégzés alól Danyi Gábor vezetőedzőt, munkaszerződését megszüntetjük. A csapat felkészítésével a Debrecen elleni mérkőzésre Görbicz Anitát, Kun Attilát és Holanek Zoltánt bízom meg” – nyilatkozta Dr. Bartha Csaba a klubhonlapon.

A Győrre öt bajnoki vár még, valamint a Magyar Kupa elődöntőben jön a Fradi, míg a Bajnokok Ligája négyes döntőjében a Brest Bretagne.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik