Sport

Úgy marakodik két kézilabdacsapat, hogy nem tudni, lejátsszák-e a BL-párharcot

Alex Nicodim/NurPhoto via Getty Images
Alex Nicodim/NurPhoto via Getty Images

Nem tud megegyezni egymással a Rosztov-Don és a Vipers Kristiansand a Bajnokok Ligája negyeddöntőjével kapcsolatban.

A két csapatnak április 10-én és 11-én kellene találkoznia, azonban egyelőre nagy kérdés, hogy a hétvégén sor kerül-e erre. A meccset már többször átszervezték, a legutóbbi verzió szerint Oroszországban kellene mindkét mérkőzést lejátszani, de a Rosztov vezetőinek elege lett a norvégok igényeiből.

Értettük, hogy a Vipersnek nincs alternatívája hazai pályára, ezért ha nem ajánljuk föl, hogy nálunk legyen mindkét meccs, eleve kizárták volna őket. Ezután ki tudja miért, a Vipres Kristiansand valóságtól elrugaszkodott követeléssel állt elő. Például az első mérkőzás marketingjogait akarta, de az utolsó csepp a pohárban az volt, hogy zárt kapus legyen az összecsapás. Azt havasoljuk ellenfelünknek, hogy az ötletelés helyett összpontosítson a közelgő meccsekre

– írta a Rosztov-Don hivatalos oldala, kiemelve a szurkolók jelenlétén fontosságát és hogy nélkülük nem hajlandó meccset rendezni.

📝 Official response to Vipers Kristiansand statements

During the negotiation about holding two EHF Champions League…

Közzétette: Handball Club Rostov-Don – 2021. április 7., szerda

Eközben viszont a Vipersnél ragaszkodnának a nézők nélküli játékhoz, így aztán patthelyzet alakult ki a felek között. A Rosztov bejegyzése ráadásul piszkálódó további javaslatokat is tett, miszerint teljes sötétségben kéne játszani, kő-papír-ollóval döntsenek a meccsekről és norvég játékosokat vadászrepülők kísérjék biztonsági okokból.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik