Sport

„Azóta máshogy gondolkodom az életről” – súlyos betegségéről mesélt a Szeged kézise

A MOL-Pick Szeged játékosa, Marko Vujin 2018-ban súlyos betegsége miatt hónapokat hagyott ki, és két hónapig kórházban volt. Azóta évente kontrollvizsgálatokra jár, a betegség után öt évvel tekinthető majd gyógyultnak – erről a s Sport TV Kezeket fel! című műsorában beszélt.

„Két hónapig kórházban voltam, de végig pozitív maradtam. Ennél vannak rosszabb betegségek is. Évente kontrollra járok, öt év után leszek gyógyult. Az biztos, hogy azóta máshogy gondolkodom az életről” – nyilatkozta.

Kapcsolódó
Egy magyar kézis már kiesett a férfi Bajnokok Ligájából
Meccs nélkül dőlt el a továbbjutás.

Elmondta, hogy 2012 és 2019 között hét évet töltött Kielben, de úgy érzi, a betegsége alatt és után nem voltak vele korrektek.

Amikor kiderült, hogy nem marad a Vardarnál, Marko Krivokapic, a szegediek másodedzője felhívta, ő pedig élt a lehetőséggel, pedig volt két ajánlata Németországból is.

Azt mondta, ha nincs a koronavírus, és ott lennének a lelátón a szurkolók, akkor is igent mondott volna.

Kapcsolódó
Membránt építettek be a Fradi-kézis arccsontjába
Sikeres műtéten esett át a korosztályos válogatott átlövő, Ludmán Marcell.

Hogy ez miért érdekes? Mert még a Veszprém játékosaként a 2008. március 12-én lejátszott 28-28-as döntetlennel véget ért rangadó utolsó percében hetesből fejbe lőtte Puljezevics Nenadot, amiért azonnal pirosat kapott.

„Az egész meccs durva volt, én pedig az utolsó percben fejen találtam a kapust. Nem szándékosan csináltam, a feje fölé akartam lőni, de kijött négy méterre és eltaláltam. Utána jöttek az üzenetek, hogy ne menjek többet Szegedre” – emlékezett vissza.

„Nagyon tisztelem a szegedi szurkolókat, mert olyan hangulatot tudnak csinálni, hogy itt ellenfélként sosem volt könnyű játszani. Nélkülük ez a klub nem lenne olyan erős, amilyen most.

Azt üzenem csak, hogy én a játékommal és a teljesítményemmel akarok azon segíteni, hogy elfelejthessék azt, ami volt régen.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik