Sport

Az újpesti pólós családi tragédiája kapcsán összefogott az UVSE

Az UVSE közösségi oldalán arról számolt be, hogy miután játékosuk, Seeler Botond tavaly nyáron elvesztette édesanyját, a napokban az édesapja is a meghalt. A 21 éves vízilabdázó egyedül maradt 14 éves húgával, Fruzsinával, ezért a az újpesti pólósok összefogtak és gyűjtést hirdettek.

Úgy érezzük, azonnal cselekednünk kell, hogy sporttársunk és húga semmiképp se maradjon egyedül se ma, se az elkövetkezendő időben. A támogatás mellett, amit mindannyian igyekszünk megadni nekik, a legfontosabb, hogy anyagi segítséget kapjanak tőlünk, barátaiktól

– írja a klub közösségi oldala.

„Botond egészen kis kora óta az UVSE játékosa, itt tanult meg úszni, az uszoda a második otthona. A Margitszigeten nyaranta 8-10 órát töltött is eltöltött, együtt sírt, együtt nevett csapattársaival. Egy hete csapatkapitányként vett részt a Komjádi Kupán, sajnos az egy héttel ezelőtti győztes döntőn már nem tudott résztvenni, mert édesapja akkor került koronavírussal kórházba. Sajnos csütörtökön bekövetkezett a legrosszabb. Azonnal összeültünk, mivel tudunk játékosunknak és a testvérének hosszú távon segíteni mindaddig, amíg a életkörülményük és a jövőképük stabilizálódik, megoldódik” – nyilatkozta a 24.hu megkeresésére Vincze Balázs vezetőedző, aki egy éve vette át a csapat irányítását Bendek Tibortól.

Az UVSE felhívása

Az egyesületünk számlájára befizetett támogatási összegekkel a két gyermeket szeretnénk segíteni.

 

Kedvezményezett neve: UVSE Vízilabda Sportegyesület
Számlaszám: HU51 10404072-50515050-48491038
SWIFT: OKHB HUHB
Közlemény: Botond adomány

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik