Sport lineup

Futótűzként terjed a profi NFL-játékossal szájaló gimis focista szócsatájáról készült videó

Kathryn Riley / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
Kathryn Riley / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Több mint hétmillió megtekintésnél tart az a videó, amelyen a profi NFL-játékost, Cameron Newtont kezdi piszkálni egy középiskolás amerikaifocista.

A felvételen az látható, hogy a New England Patriots irányítójának azt hajtogatja valaki, hogy hamarosan csóró lesz, mire Newton visszafordul és mosolyogva a fiú apjával akar beszélni.

https://twitter.com/patriotsnews247/status/1363518596899631112

Newton egy jótékonysági rendezvényen edzősködött, amikor a középiskolás Jseth Owens beszólt neki. Az egyébként szintén focista Owens azóta bocsánatot is kért az NFL-játékostól, aki szintén beszélt az incidensről.

Az emberek elfelejtik, hogy a profik is emberek. Apák, barátok, testvérek. Amikor ilyen rendezvényeken veszek részt országszerte, arra fordítom az energiámat, a tapasztalatomat, az időmet, hogy ezeknek a srácoknak segítsek, akik a programban szerepelnek. Tizenegy éve csinálom és nem ilyen reakcióra vágyunk ennyi munka után. Azt akarja mindenki, hogy balhézzunk és a llekembe gázoljon a srác, de az igazság az, hogy pozitív hatással voltam az életére

– írta Newton az Instagram-oldalán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cam Newton (@cameron1newton) által megosztott bejegyzés

Az irányító azt is elmondta, hogy azért akart a fiú apjával beszélni, mert látta, hogy Owens nem ad neki egyenes válaszokat, ő viszont komolyan akart beszélni a történtekről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik