Sport lineup

Tom Brady teljesen szétcsapta magát a Super Bowl-győzelem után

Mike Ehrmann / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Mike Ehrmann / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Magyar idő szerint hétfőn hajnalban szerezte meg története második Super Bowlját a Tampa Bay Buccaneers, amely 31-9-re lemosta a címvédő Kansas City Chiefst az NFL nagydöntőjében.

Kapcsolódó
Brady és a védelem megcsinálta, Super Bowl-győztes a Tampa Bay
A 43 éves irányító három TD-passzt osztott ki, ebből kettőt Gronkowskinak, akivel már a New Englandnél is nagyon hatékony párost alkottak. A védelem megette a Kansast, amely egyetlen touchdownt sem szerzett. A Tampa másodszor, Brady hetedszer lett bajnok.

A meccs egyik főszereplője Tom Brady volt, aki három touchdown-passzt osztott ki, ebből kettőt korábbi New England-i csapattársának, Rob Gronkowskinak. Nem csoda, hogy az irányító hatalmas ünneplést csapott, de tőle szokatlan módon iszonyatosan szétcsapta magát ünneplés közben. Csütörtökön már napvilágot látott egy felvétel, ahogy a tengeren a trófeával passzolgat egyik hajóról a másikra az ünneplő társakkal.

Amikor partra szálltak a tivornyázó amerikaifocisok, akkor viszont már látszott Bradyn, hogy totál részeg, úgy kellett támogatni, hogy egyáltalán sétálni tudjon.

Egyébként Brady is megosztotta a tweetet, sőt azt is hozzátette, hogy avokádós tequila okozta nála a filmaszakadást.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik