Sport

Kézi: újabb sztár távozhat Győrből és ez nagyon fájhat a szurkolóknak

KISBENEDEK ATTILA / AFP
KISBENEDEK ATTILA / AFP

Január elején írtuk meg, hogy Győri Audi ETO KC nyártól már nem alkalmazza Danyi Gábor edzőt, és bár hivatalosan még nem jelentették be a hírt, de Dézsi Csaba András polgármester egy rádióinterjúban megerősítette, a magyar szakember pótlására Rosztovból újra Győrbe költözik a korábbi sikeredző, Ambros Martin.

Úgy tűnik, az edzőváltással hatalmas játékosmozgás indul be. A kisalföld.hu például azt írja, az oroszok „bosszúból” elcsábítják Győrből a világ- és Európa-bajnok francia Beatrice Edwige-t, sőt, egy másik győri nagyágyúra is lecsaphatnak. Utóbbi sokkal jobban fájhat a győri szurkolóknak, lévén a lap megbízható forrásra hivatkozva azt írja:

Eduarda Amorim mégsem hagyja abba a játékot, ahogyan azt korábban tervezte, viszont nem Győrben, hanem az orosz bajnoknál kézilabdázik tovább.

A BL-győztes játékában kulcsszerepet betöltő brazil átlövő tizenkét év után húzna magára más mezt a győri helyett, ráadásul az egyik legnagyobb riválisét.

Kapcsolódó
josé mourinho
Mourinho suttyó üzemmódba kapcsolt a Chelsea elleni bukott rangadó után
Gareth Bale-ről kérdezték, nem volt épp túl udvarias a válasza. És akkor még finoman fogalmaztunk.

A Győri Audi ETO KC eddig a ferencvárosi Háfra Noémi és Schatzl Nadine, a montenegrói Jelena Despotovic, valamint a dél-koreai Rju Eun Hi szerződtetését jelentette be. A lap úgy tudja, beállós posztra a svéd Linn Blohm a kiszemelt. Görbicz Anita visszavonulása is biztosnak tűnik, ám a világklasszis játékos más szerepkörben várhatóan marad a klubnál.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik