Sport

Simán elbántak a győri kézisek az edzőjüket nélkülőző ellenfelükkel

gyorietokc.hu
gyorietokc.hu

A címvédő Győri Audi ETO KC 26-21-re nyert a montenegrói Buducnost Podgorica otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének hatodik fordulójából péntekre halasztott mérkőzésen.

Kapcsolódó
Edzője nélkül áll ki a Győri ETO-val a következő BL-ellenfele
Beugró edzőknek kell a címvédő elleni meccset lehozni.

A hazai csapat a kilencedik percben, 5-0-s győri vezetésnél szerezte első gólját, majd újabb hat perc kellett a másodikhoz, így a címvédő 10-2-re elrohant. Nem sokkal később a koronavírus miatt beugró edzővel játszó montenegróiakat újabb csapás érte, Ema Ramusovic szeme alatt felrepedt a bőr, így nagyon vérzett és a meccset sem tudta folytatni. A sérülést okozó Estelle Nze-Minko megúszta büntetés nélkül az esetet. Az ETO kicsit kiengedett a félidő végére, így 14-8-ra vezetett a szünetben.

A második félidőben hat és fél percig nem dobott gólt a Győr, amivel a Buducnost felzárkózott három gólra, de így is magabiztos győri siker lett a végeredmény. A nyolc győzelemmel és négy döntetlennel csoportjában listavezető ETO jövő szerdán a Ferencvárost fogadja bajnoki rangadón, jövő szombaton pedig a horvát Podravka Koprivnica otthonában folytatja szereplését a BL csoportkörében.

Végeredmény – csoportkör, a 6. fordulóból elhalasztott mérkőzés, B csoport

Buducnost Podgorica (montenegrói)-Győri Audi ETO KC 21-26 (8-14)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik