Sport

A koronavírus máris beleszólt a kézi-BL négyes döntőjébe

Martin Rose/Bongarts/Getty Images
Martin Rose/Bongarts/Getty Images

Újabb két játékosát kell nélkülöznie a PSG-nek a férfikézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjén. A holland Luc Steinsnek már az elutazás előtt elvégzett koronavírustesztje pozitív lett, majd a vasárnapi vizsgálatok során egy újabb kézisnél mutatták ki a fertőzést.

Bár az EHF nem nevezte meg az érintettet, a handnews.fr azt írja, az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Henrik Toft Hansenről van szó.

A párizsiaktól korábban sérülés miatt kidőlt Nikola Karabatic is. A benevezhető 16 helyett így végül csak 14 játékossal állnak majd ki a Barcelona elleni elődöntőre, amit hétfőn 18 órától rendeznek.

20.30-tól a Veszprém a Kiellel játszik, a magyar csapat kerete sem lesz teljes: Rasmus Lauge és Manuel Strlek sérülés miatt hiányzik majd, míg Ligetvári Patrik koronavírustesztjei negatívak lettek ugyan, de a rossz vértesztje miatt nem kapott játékengedélyt. A német csapatból Nikola Bylik sérült, Pavel Horak és Magnus Landin koronavírusos.

Változott az első elődöntő játékvezetői párosa, ugyanis az eredetileg kijelölt svéd páros egyik tagja szintén koronavírusos.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik