Sport

„Tudtam, hogy ez életem lehetősége” – hosszabbított a Győri ETO junior világbajnoka

Két nappal a norvég Veronica Kristiansen szerződéshosszabbítása után újabb játékossal állapodott meg a folytatásról a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata.

A Győrt hibáztatja az Eb-ről lemaradó kézis
A kispadról nem lehet odaférni az Eb-keretbe.

Fodor Csenge 2017-ben érkezett a klubhoz, tagja volt a 2018-ban és 2019-ben is triplázó (BL-t, bajnokságot és Magyar Kupát) megnyert csapatnak.

A junior világbajnok balszélső eddig 112 mérkőzésen lépett pályára győri színekben (68 bajnoki, 2 MK, 42 BL) és 185 gólt szerzett. A szerződése jövő nyáron járt volna le, de a klub most négy évvel meghosszabbította.

18 évesen, amikor ide kerültem tudtam, hogy ez életem lehetősége. Nagyon boldog és büszke vagyok, hogy kaptam egy új szerződést és további bizalmat a klubtól.

Remekül érzem magam Győrben, otthonra találtam a csapatban és a városban is. Az a profizmus és a légkör, ami itt körülvesz, még jobban motivál arra, hogy jobb és jobb legyek. Számomra nem volt kérdés, hogy maradni szerettem volna, így nagyon gyorsan meg tudtunk egyezni a klubbal” – idézte a játékost a klub hivatalos honlapja.

Kiemelt fotó: MTI/Krizsán Csaba

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik