Sport lineup

Horrorisztikus sérülést szenvedett a Dallas sztárja

A Dallas Cowboys irányítója, Dak Prescott kísértetiesen hasonló sérülést szenvedett, mint a hétvégén a kolumbiai futballista, Santiago Arias.

Az ellenfél is elsírta magát a kolumbiai játékos sérülése láttán
Horrorsérüléssel indult a Kolumbia-Venezuela vb-selejtező.

Prescott a New York Giants elleni meccs harmadik negyedében egy szerelés következtében került a földre, és olyan szerencsétlenül esett, hogy a bokája természetellenes szögben állt.

Prescottnak még a pályán sínbe tették a lábát, majd sírva hagyta el a játékteret, és az éjszaka folyamán a műtéten is átesett.

A BBC azt írja, ezzel eldőlt, hogy nem is játszhat már a szezonban az irányító, aki a mostani játékhét előtt a legtöbb sikeres átadással (137), a legtöbb passzkísérlettel, és a legtöbb passzolt yarddal (1690) állt a ligában.

A Dallas végül a Prescott helyére beálló Andy Daltonnal eljutott mezőnygóltávolságig, és Greg Zuerlein 34 yardos mezőnygóljával 37-34-re megnyerte a meccset.

Elszenvedte idénybeli első vereségét a Kansas City Chiefs, a bajnok hazai pályán kapott ki 40-32-re csoportriválisától, a Las Vegas Raiderstől. A Kansas City ezt megelőzően 13 alapszakasz mérkőzésén nem talált legyőzőre.

A játéknap legnagyobb meglepetését a Miami Dolphins okozta, amely 43-17-re nyert a legutóbbi Super Bowlon vesztes San Francisco 49ers vendégeként.

Megőrizte százszázalékos mérlegét a Seattle Seahawks és a Pittsburgh Steelers is, előbbi Russell Wilson utolsó pillanatban adott touchdown-passzával fordított a Minnesota Vikings ellen, utóbbi pedig pontgazdag mérkőzésen verte a Philadelphia Eaglest.

Az Atlanta Falcons ötödik mérkőzésén is vereséget szenvedett, ezúttal otthon, a Carolina Pantherstől kapott ki, ez pedig Dan Quinn vezetőedző és Thomas Dimitroff általános igazgató állásába került.

NFL, 5. játékhét:

Kansas City Chiefs – Las Vegas Raiders 32-40
San Francisco 49ers – Miami Dolphins 17-43
Dallas Cowboys – New York Giants 37-34
Seattle Seahawks – Minnesota Vikings 27-26
Pittsburgh Steelers – Philadelphia Eagles 38-29
Atlanta Falcons – Carolina Panthers 16-23
Baltimore Ravens – Cincinnati Bengals 27-3
Houston Texans – Jacksonville Jaguars 30-14
New York Jets – Arizona Cardinals 10-30
Washington Football Team – Los Angeles Rams 10-30
Cleveland Browns – Indianapolis Colts 32-23

 

csütörtökön játszották:
Chicago Bears – Tampa Bay Buccaneers 20-19

 

hétfőn játsszák:
New Orleans Saints – Los Angeles Chargers
Tennessee Titans – Buffalo Bills

A New England Patriots-Denver Broncos mérkőzést elhalasztották.

Kiemelt kép: TOM PENNINGTON / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik