Sport koronavírus

Norvég lap: az egyik Fradi-kézis rosszul lett szombaton

A norvég Verdens Gang napilap szerint időbe telhet, mire az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatának koronavírus miatt Norvégiában rekedt két játékosa felépül.

Nem kerülhette el sorsát a női kézilabda BL meglepetéscsapata
Egy pozitív koronavírusos miatt karanténba került a Krim Ljubljana.

A Fradi a múlt héten a Vipers ellen vívott volna Bajnokok Ligája-csoportmérkőzést, de a vizsgálat kiderítette, hogy ketten megfertőződtek (azóta az itthoni vizsgálat még négy játékosnál állapította meg ezt), így a meccs elmaradt.

A Vg.no a Vipers vezetőségére hivatkozva azt írta, az egyik játékos rosszul is lett szombaton.

Meg sem kérdezték a BL-halasztásról, kiakadt a Vardar az EHF-re
Az északmacedónok azt kérik, vizsgálják felül a döntést, és csütörtökön legyen meccs az Elverummal.

A fertőzéssel foglalkozó orvos, Priscilla Hilton megerősítette a hírt, miszerint olyan légzési nehézség lépett fel, amelyhez orvosi segítség kellett, de a kézilabdázó nincs kórházban. Hozzátette, a másik játékosnak nincsenek tünetei, így nála a várható karantén ideje 10 nap.

A 24.hu megkereste az FTC-t, de azt a választ kapta, hogy a „helyzettel kapcsolatban a közleményeinkben leírtak tekinthetőek hivatalosnak.”

FTC–Metz: elhalasztva

A magyar csapatot sújtó koronavírusos megbetegedések miatt elhalasztották a Ferencváros és a francia Metz HB mérkőzését, amelyet a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában rendeztek volna, szombaton, Érden. A francia csapat honlapjának keddi híradása szerint az európai szövetség a két érintett klubbal együttműködve a lehető leghamarabb kijelöli az új játéknapot.

Forrás: Daniasport.hu

Kiemelt fotó: Fradi.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik