Sport koronavírus

Danyi Gábor: A koronavírus elintézheti egy klub idényét

A Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjének lefújásával át kellett alakítani a Győri Audi ETO KC felkészülését, de Danyi Gábor edző elsősorban nem is emiatt aggódik.

Érden folytatja kölcsönben az FTC beállósa
A junior Európa-bajnok Zsiborás Luca ott lendülhet játékba a sérülését követően.

„Még egy bizonytalansági faktor került be a képbe, ami nem jó. Bebizonyosodott, hogy bármelyik sportoló elkaphatja a fertőzést. Gondoljunk csak bele, mi lesz, ha a felkészülés végén vagy már idény közben történik ez meg egy csapatnál” – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak.

„Ha onnantól kezdve az egész keretnek és a szakmai stábnak karanténba kell vonulnia, azoknak is, akik el sem kapták a vírust, meghatározhatja és el is intézheti egy klub idényét. Mindenki fejében ott motoszkál, hogy

Úristen, csak velünk ne essen ez meg! Ettől függetlenül természetesen próbáljuk betartani az alapvető egészségügyi előírásokat.

Az edző szerint a csapat az alapozás első szakaszában várakozás feletti nívón produkált, amiben benne lehetett az újrakezdés öröme is.

A Final Four lefújásával azonban át kellett alakítani a felkészülést, hiszen nem kell szeptember első hetére éles formába lendülni, és három meccsel kevesebb vár a csapatra az idényrajton.

Kiemelt fotó: Facebook/Győri Audi ETO KC

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik