Sport

Nem maradunk le Michelisz Norbert futamairól

A Eurosport Events és a Sport TV megállapodásának köszönhetően 2020-tól a túraautó-világkupa (FIA WTCR) – amelynek aktuális bajnoka Michelisz Norbert – ismét képernyőre kerül Magyarországon.

A WTCR-ben a címvédő Michelisz mellett Tassi Attila és a Zengő Motorsport is képviseli hazánkat. Ráadásul az aktuális szezon hat versenyhétvégéje között ott van a magyar is, amelyet októberben rendeznek a Hungaroringen, a szlovák verseny pedig Dunaszerdahely közelében lesz.

A szerződés a 2020 és 2021-es szezonról szól, de a Sport TV-nek opciós joga lesz a 2022-es idényre is. Minden futam élőben kerül képernyőre, a Sport1-en vagy a Sport2-n az élő közvetítések mellett összefoglalók és kísérőműsorok is láthatók lesznek.

„Címvédőként ez természetesen egy különleges év lesz számomra, és nagyon boldoggá tesz, hogy megoszthatom mindezt azokkal a nézőkkel, akik otthonról követik a versenyeket. Biztos vagyok benne, hogy a fiatal magyar tehetségeknek segítség, hogy nagyobb jelenlétet kapnak, és hogy jobban megismerhetik őket a szélesebb nézői bázisnak köszönhetően” – nyilatkozta Michelisz.

Kiemelt fotó: michelisz.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik