Sport

Az M4 Sport szakértője és a világbajnok úszó babát vár

Mutina Ágnes 2010-ben éppen a budapesti Európa-bajnokságon lett Európa-bajnok. Az úszónő 2013-ban befejezte pályafutását, azonban a sportágtól nem szakadt el, évek óta az M4 Sport szakértőjeként láthatja a nagyérdemű. A televízióban mindig kedves, mosolygós 32 éves Mutina párja, 2019. augusztusa óta férje a 28 éves Bernek Péter. A rövidpályás-világbajnok úszó még mindig aktív, 200 és 400 vegyesen is olimpiai A szinttel rendelkezik, és mindenképp szeretne ott lenni jövőre a tokiói olimpián.

Egy szuperfertőző miatt terjedhetett a koronavírus a magyar úszók között
Merkely Béla szerint a mostani feltételekkel nem lehet kivitelezni a tokiói olimpiát, de van még remény.

Nos, a további sikeres együttléthez, az olimpiai felkészüléshez érzelmi többletet kaptak; a magyar úszás álompárja az Instagramon bejelentette, gyermeket várnak.

Bernek a Blikk.hu-nak elárulta, eredetileg az olimpia után tervezték a gyerekvállalást, de egyáltalán nem bánják, hogy már decemberben megérkezik a baba.

Már elkezdtük tervezni a gyerekszobát, a bútorokat. A színekkel és a vásárlással a 16. heti ultrahang eredményéig még várni kell, amikor már biztosak lehetünk a pici nemében. Ági lányt szeretne, én inkább fiút, egy kislány ugyanis biztosan levenne a lábamról, nem tudnék szigorú lenni vele. De természetesen mindenképpen örülni fogunk, csak egészséges legyen a baba. Minimum két gyereket tervezünk egyébként

– mesélte a bulvárlap érdeklődésére Bernek Péter.

Mutina hozzátette: „Kicsit meglepődtünk, hogy milyen hamar összejött a baba, de nagyon boldogok vagyunk. Azt mindenképpen szeretnénk, ha majd sportolna. Én örülnék, ha úszna, bár Peti mindig azt mondja, én már elfelejtettem, mennyire nehéz ez. Nagyon sokat kaptam a úszástól, szép emlékeim vannak az uszodáról, a nyári táborokról, sok barátot szereztem.”

(Kiemelt kép: facebook.com/mutina.agnes)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik