Sport

„Amikor elüt egy busz” – baleset érte a magyar gyorskorisokat a Margitszigeten

Baleset történt szerdán a Margitszigeten, amelyben megsérült az olimpiai bajnok Liu Shaolin Sándor is. A gyorskorcsolyázók épp szárazedzést tartottak.

Amikor elüt egy busz

– ezzel a felirattal osztott meg egy Insta-sztorit Liu Shaolin Sándor, a felvételen pedig rendőrautók, mentősök és egy busz látható, illetve közzétett egy fotót is, amin a busz körül rendőrök állnak.

Később a Magyar Korcsolyázók Országos Szövetsége azt írta, hogy „kerékpározott a magyar válogatott az út szélén, amikor velük szemben előzésbe kezdett egy busz, leszorítva ezzel a sportolókat az útról. A baleset során Liu Shaolin Sándor, Jászapáti Petra, Krueger Cole és Oláh Bence is bukott – előbbi kettő elég nagyot, így rájuk még vizsgálatok is vártak a Sportkórházban. Nem sokkal később kiderült, hogy egyikőjük sem szenvedett törést.”

A rendőrség vizsgálja az esetet

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az MTI megkeresésére közölte: szerdán reggel, 8 óra 30 perc körül a Margitszigeten „egy menetrend szerint közlekedő autóbusz kikerülési manőver közben összeütközött a szemből érkező kerékpárosokkal.” A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit. A tájékoztatás szerint a négy biciklis könnyű sérülést szenvedett.

Kiemelt kép: MTI/Czeglédi Zsolt

Ajánlott videó

Olvasói sztorik