Sport

Lehet, hogy a Final Fourig megtartja klasszisát az ETO kézicsapata

A Sport TV Tiszta kezeket fel! című Instagram-sorozatában Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke beszélt arról, hogy a csapat jobbátlövőt szeretne igazolni, de jó hír, hogy Katarina Bulatovic a tervek szerint a szeptemberi Final4-ig marad a csapatnál.

A mi keretünk sosincs kész. Az ötödik évemet kezdem Győrben, és minden évben igazoltunk év közben játékost. Sosem lehet azt mondani, hogy készen vagyunk

Már gyakorlatilag közhely, hogy szeretnénk még egy belső embert igazolni. Az is igaz, hogy nagyon jó lenne, ha balkezest tudnánk igazolni, de nem egyszerű” – fogalmazott Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke.

Az EHF és a kupaszereplés kedvéért nem mennek csődbe a dán kéziklubok
Már három női csapat is visszamondta az Európa Liga-lehetőséget.

A klubvezető szerint azokat a játékosokat, akik az ETO szintjén vannak, nem engedik el a klubjuktól még úgy sem, ha szeretnék őket kivásárolni. Hozzátette, olyan rosszul nem állnak, hogy mindenáron szükség legyen jobbátlövőre.

„Van esély arra, hogy Katarina Bulatovic a szeptemberi Final Fourig marad. Azt gondolom, ő is így szeretné befejezni a karrierjét. Nem vehetjük fixre, de jó esély van rá. Tehát van Amanda Kurtovic és Katarina Bulatovic, a másik oldalon van három további világsztárunk, Eduarda Amorim, Veronica Kristiansen és Anna Mette Hansen. Úgyhogy lövőben megvagyunk. Estelle Nze Minko adott esetben tud balkezes jobb kettőben játszani, ahogyan Anna Mette Hansen is. Úgyhogy azért olyan nagyon nem kell minket félteni, meg fogjuk ezt oldani.”

Kiemelt fotó: Győri Audi ETO KC

Ajánlott videó

Olvasói sztorik