Sport

Biztosan lesz élvonalbeli kézimeccs az érdi sportcsarnokban

Négy új játékos szerződtetését jelentette be csütörtöki sajtótájékoztatóján a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia női csapata, amely a 2020-21-es szezonban Érden játssza a hazai mérkőzéseit.

„Szeretném megköszönni azt a segítséget, amit Szekszárdtól kaptunk, s biztosították a részünkre azt, hogy a hazai mérkőzéseiket náluk játsszuk le. Ez az időszak lezárult, jól éreztük magunkat, az ottaniak mindent elkövettek azért, hogy a megfelelő körülmények biztosítva legyenek a mérkőzések megrendezéséhez. Ez a korszak azonban lezárult, s az elmúlt időszakban azon dolgoztunk, hogy egy új, modern helyszínen tudjuk játszani a hazai mérkőzéseinket, s végül abban állapodtunk meg, hogy a 2020/2021-es szezonban az Érd Arénában fogadjuk majd ellenfeleinket” – idézte Mátyás Gábort, a DKKA ügyvezetőjét a Dunaujvaros.com oldal.

Gurics Attila menedzser a további négy játékos érkezését is bejelentette, így Dunaújvárosban folytatja pályafutását a 24 éves az északmacedón válogatott beállós, Sanja Dabevska, posztriválisa, a saját nevelésű Moutsogianni Teodóra. Kapusposzton a z FTC-től sikerült megszerezni a junior világbajnok Hlogyik Petrát, míg a jobbszélső posztján Horváth Gréta (Szent István SE) kezdi meg a felkészülést július 6-án a felnőtt csapattal.

A keret július 1-jén egy csapatépítő tréning során találkozik, a szakmai munka július 6-án kezdődik meg, és a csapatra nyolchetes felkészülés vár nyolc-kilenc edzőmérkőzéssel, illetve egy augusztus 21-22-i, saját rendezésű tornával.

Kiemelt fotó: Youtube

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik