Sport

Újraélte a poklot a női kéziválogatott korábbi kapusa

Folyamatosan ismétli az M4 csatorna a korábbi olimpiákat, mostanság éppen a 2012-es londoni események vannak terítéken, de újraélhettük már a pólócsapat Sydney-től Pekingig tartó triplázását, Nagy Tímea tanítani való vívását vagy Kovács Ágnes elsőségét a 200 méteres mellúszás döntőjében.

Az egyik legfájdalmasabb emlék a 2000-es női kézidöntő, amely során már hat góllal is vezetett Mocsai Lajos csapata, a végén mégis a dánok ünnepelhettek.

Sokan írtak nekem üzenetet az ismétlés miatt. Nem szeretem visszanézni azt a meccset, de most megtettem. Újraéltem a poklot, mégis jó volt feleleveníteni az emlékeket, mert a fináléig kiváló csapatokat győztünk le. Mentális blokk okozta a vesztünket a dánok ellen, de így is nagy tettet vittünk véghez

– nyilatkozta az olimpiai ezüstérmes csapat kapusa, Farkas Andrea a Blikknek.

Farkas a lapnak elárulta, a koronavírus-járvány miatt elvesztette ingatlan-értékesítői állását, és a szíve visszahúzza a kézilabdához. Legutóbb Kisvárdán dolgozott kapusedzőként, de nemcsak a saját sportágában foglalkozik a kapusokkal, mert 2018 óta ő a női futsalválogatott kapusedzője.

Jétékosként, edzőként és ingatlan-értékesítőként is mindig sikerorientált voltam, ez nem változott meg. Szívem-lelkem beleadom abba, amit csinálok. A pályán sok szép emléket szereztem, bár nem tagadom, edzőként vannak kellemetlen élményeim is, mégis újra belevágnék

Kiemelt kép: ODD ANDERSEN / AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik