Sport koronavírus

Kapás Boglárka: Éljen, most már nincs bennem a vírus!

Bohus Richárd után egy másik koronavírusos úszó, a világbajnok Kapás Boglárka számára is feloldották a hatósági karantént. Kapás azóta kapott még egy jó hírt, kedden ugyanis elvégeztek rajta egy tesztet, amely negatív lett.

Éljen, most már nincs bennem a vírus

– közölte a 26 éves úszónő a facebookos bejelentkezésében.

Kapás már a negatív teszt előtt megtalálta a módját, hogy eddzen, a kerti medencéjében tempózott, a szövetségtől kapott egy gumikötelet, majd az ehhez tartozó övet a derekára erősítette, és úgy úszott a 20 fokos vízben.

A kertben pillangózott Kapás Boglárka
Otthoni karanténban is megoldotta.

A kötelet egyébként az edzésein is szokta használni, amikor a fordulókat gyakorolja. Az úszás mellett tornázott, valamint futópadon és spinning biciklin igyekezett formában tartani magát.

Kapásra még pénteken is vár egy teszt, és ha az is negatív lesz, akkor elvileg április 27-től ismét elkezdhetik a medencés edzéseket a válogatott tagjai.

Párja, a szintén úszó Telegdy Ádám a keddi teszten még nem tudott részt venni, mert számára április 15-én járt le az előírt karantén, de pénteken már ő is megy Kapással, hogy mintát vegyenek tőle.

Az úszónő karanténról azt mondta, mivel van kertje, így egész jól bírta, és valamivel mindig elütötte az időt, így nem szenvedett amiatt, hogy nem hagyhatta el a lakhelyét.

Kiemelt kép: Alexander Vilf / Sputnik

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik