Sport

„Már lassan én is elnyomom a tv-t, ha vízilabda van, annyira élvezhetetlen”

A vízilabda OB I szombati mérkőzésnapján a VasasPlaket kínkeservesen, 6-9-es hátrányból fordítva végül 15-14-re győzte le a Kaposvárt a Komjádi Béla Sportuszodában. Ez a szimpla sporthír. A találkozót követő sajtótájékoztatón aztán olyan dolgok történtek, amely mellett nehéz szó nélkül elmenni.

Elkeseredett, a magyar vízilabda egészét lehúzó mondatok hangzottak el.

Előbb Surányi László (képen bal szélen), a vendégek 38 éves edzője beszélt a találkozóról. A kétfős hallgatóság felé különösebb tisztelet nélkül tette mindezt, hiszen monológja alatt egyszer nem nézett sem a kamerába, sem a Nemzeti Sport újságírójára. Majd miközben a Vasas tavaly még aktív vízilabdázója, ma már edzője Bóbis Máté (képen középen) értékelt, fejét lehajtva, később arcát tenyerébe temetve ücsörgött tovább. A szintén asztalnál helyet kapó tanítványának (képen jobb szélen) a véleményét már meg sem hallgatta, felállt és csapot papot otthagyott.

Így nem hallhatta, amint Berta József kezdésnek kijelentetett, hogy „sok okosságot nem tud mondani”. Aztán mégis mondott jó néhányat, bár ne tette volna. A sajtótájékoztatóról készült videón 2:12-től hallható a csodás monológ.

Idézzük:

Igazából Laci mondta, hogy kaotikus lett az egész. Nem csak ez a meccs, kb. minden meccs, amit nézek, játszok. Mindegyik. Nem csodálkozom, hogy ötven ember jön ki az uszodába, abból 49 hozzátartozó. Élvezhetetlen játszani is. Már lassan én is elnyomom a tv-t, ha vízilabda van, annyira élvezhetetlen. Úgyhogy nem tudok mit mondani, gratulálok a Vasasnak.

Hogy mit lehet erre mondani? Kedves Berta József, akkor miért csinálod?

Kiemelt kép: facebook.com/vasasvízilabda

Ajánlott videó

Olvasói sztorik