Sport

Tyson Fury nem aprózza, már Anthony Joshuának üzent

Tyson Fury betartotta a szavát és technikai K. O.-val elintézte Deontay Wildert a Bokszvilágtanács (WBC) világbajnoki címmeccsén.

Tyson Fury ripityára verte Deontay Wildert
Az év legjobban várt bokszmeccse teljesen egyoldalú volt.

A mérkőzés után a BBC-nek nyilatkozott a brit bunyós, ahol alaposan megveregette a saját vállát.

Mindenkinek megmondtam, hogy a Gypsy King visszatér a trónra. Az utolsó összecsapás után leírt mindenki, mikor le voltam fogyva, hiába voltam edzett. Egy romboló vagyok. Nem rossz ez a győzelem olyantól, akinek párna öklei vannak, mi? Én állom a szavam. Megmondtam Wildernek, az edzőinek, az egész világnak: kiütésre készülök

– mondta a 31 éves bokszoló.

„Az emberek leírtak, csak azt látták, hogy nagy hasam és kopasz fejem van, aki bokszolni sem tud. Wilder most a legjobb Tyson Furyval találkozott, mindketten a legjobb formánkban vagyunk. Gondolom, Deontay visszavágót szeretne majd, tudom, hogy ő is egy harcos, én pedig állok elébe.”

A szabályzat szerint Wildernek 30 napja van hivatalosan visszavágót kérnie. Ha azonban erre nem kerül sor, Fury azért elejtett egy utalást, kivel szeretne még kiállni.

A tó túloldalán akad még egy fickó, aki talán kapható lenne egy táncra. Ha ez megtörténik, akkor teljessé válna a pályafutásom. Kész. Tökéletes

– foglalta össze Fury, egyértelműen Anthony Joshuának üzenve ezzel.

Kiemelt kép: Al Bello/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik