Sport lineup

Szívrohamot kapott a hokilegenda, félbeszakadt a meccs

Az első harmadban, 1-1-es állásnál félbeszakadt az Anaheim Ducks és a címvédő St. Louis Blues mérkőzése az NHL-ben, miután az egyik játékos, Jay Bouwmeester rosszul lett. Az ESPN cikke szerint bő 13 perc telt el a mérkőzésből, amikor a 36 éves védő egy közel másfél percnyi jégidő után lement cserére,

majd amikor a kispadon egy kulacsért nyúlt, akkor összeesett a kispadnál.

Vincent Dunn azonnal észlelte a bajt és szólt az orvosoknak, a Blues és a Ducks orvosai közösen siettek Bouwmeester segítéségre, akit az öltözőbe vittek. Később kiderült, hogy szívrohamot kapott. A védő eszméleténél volt, a végtagjait is tudta mozgatni, állapota stabil, de az éjszakát egy anaheimi kórházban töltötte.

Az ESPN cikke szerint a két csapat játékosai később, már utcai ruhában megkeresték egymást, megölelgették egy egymást és minden jót kívántak a másiknak.

A 2002-ben draftolt Jay Bouwmeesternek a mostani a 17. szezonja, eddig 1241 mérkőzése volt pályafutása során, ami az aktív játékosok közül a negyedik legtöbb. Játszott a Florida Panthersben és a Calgary Flamesben is, 2013 erősíti a Bluest, amellyel tavaly megnyerte a Stanley Kupát. A kanadai válogatott olimpiai és világbajnok volt.

NHL, alapszakasz

Buffalo Sabres-Detroit Red Wings 3-2
New Jersey Devils-Florida Panthers 3-5
New York Islanders-Philadelphia Flyers 5-3
Pittsburgh Penguins-Tampa Bay Lightning 1-2, hosszabbítás után
Toronto Maple Leafs-Arizona Coyotes 3-2, hosszabbítás után Minnesota Wild-Vegas Golden Knights 4-0
Winnipeg Jets-New York Rangers 1-4
Dallas Stars-Carolina Hurricanes 4-1
Colorado Avalanche-Ottawa Senators 3-0
Edmonton Oilers-Chicago Blackhawks 5-3
Anaheim Ducks-St. Louis Blues – félbeszakítva

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik