Sport

„Éreztük, hogy a norvégok lebecsültek minket, nagyképűen mutogattak”

Ligetvári Patrik úgy fogalmazott, sokat tudnak tanulni a norvégok elleni vesztes Eb-mérkőzésből, mert az első félidőben nagyon sok hibát követtek el.

A borzalmas kezdés után nem volt esélye a kéziválogatottnak a norvégok ellen
A legutóbbi két vébén döntőt játszó norvégok más szintet képviseltek. 18 percig nem volt védése a kapusainknak, de legalább a második félidőt megnyertük.

„Ezekről beszéltünk a meccs előtt, mégis rosszul csináltuk. Ebből kell leszűrnünk a tanulságot, és ezeket kell kijavítanunk” – magyarázta a spanyol Logrono La Rioja balátlövője, aki hét lövésből öt gólt dobott.

Hozzáfűzte, nem volt meglepő számukra az a nagy iram, amit ellenfelük diktált, hiszen számítottak rá. Ligetvári közölte, csalódást jelentett számukra, hogy ellenfelüknek szerencséjük is volt, és a kapufáról mindig hozzájuk pattant a labda.

A kézikapitány a norvégok elleni vereség után: Ezek is mi vagyunk
Nagy Bence szerint a csapat megijedt attól, hogy egy újabb bravúrt érhet el.

„A szünet után úgy jöttünk ki, hogy próbáljuk megnyerni a második félidőt, ez sikerült is, és kevesebb hibával játszottunk. Éreztük, hogy lebecsültek minket, nagyképűen mutogatnak, és éreztük, hogy még közelebb lehetne kerülnünk hozzájuk, de ez végül nem sikerült”.

Kiemelt kép: Jonathan NACKSTRAND / AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik