Sport

Otthagyta Tusupot a Hosszú riválisának tartott úszónő

Az olasz Ilaria Cusinato nagy reményekkel kezdte meg a közös munkát Hosszú Katinka korábbi férjével és edzőjével, Shane Tusuppal, mi is megírtuk, hogy az úszónő kicsit nehezen viselte az első napokat a számára szokatlan terhelés miatt.

Tusup új tanítványa sírással zárta az első két napot
Ilaria Cusinato Hosszú Katinkát tartja a referenciapontnak jelenleg az úszásnemében.

Tusup a YouTube-on el is indított egy sorozatot Olimpiai sötét ló címmel, amely végigkövette az amerikai edzőhöz tartozó úszók, Cusinato, Földházi Dávid, Szilágyi Liliána és Bujdosó Zsombor felkészülését.

Az elmúlt napokban aztán megfogyatkozott a csapat, Földházit ugyanis a nem megfelelő viselkedése és hozzáállása miatt kitette Tusup.

A Blikk azt írja, már Cusinato sem dolgozik Tusuppal, mert úgy döntött, visszatér korábbi klubjához. Az olasz úszónő le is szedte az összes közös képet az Instagram-oldaláról, ami egyértelmű jelzésnek tűnik.

Bár korábban úgy tűnt, Cusinato komoly kihívója lehet Hosszúnak, a háromszoros olimpiai bajnok a Duna Arénában és Berlinben is nagy fölénnyel győzött, míg az olasz a vert mezőnyben szerepelt.

Hosszú Katinka megint nagyon megverte Tusup tanítványát
Zongorázni lehet a különbséget a két úszó között.

Cusinato és Földházi jelenleg a kazanyi világkupaversenyen tartózkodik, ahova Tusup nem utazott el, mert nem kapott vízumot.

Kiemelt kép: François-Xavier MARIT / AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik