Sport

McGregort ismét szexuális zaklatással vádolják

Az ír ketrecharcos, Conor McGregor egy hónapja még egy talányos Twitter-üzenettel hívta fel magára a figyelmet, most viszont egy rendőrségi ügyről számoltak be vele kapcsolatban a lapok.

McGregort ugyanis idén másodszor vádolták meg szexuális zaklatással, ezúttal egy húszas éveiben járó nő állítja azt, hogy október 11-én egy pub előtt, az autójában zaklatta őt a ketrecharcos.

A helyi lapok azt írták, hogy egy híres ír sportoló keveredett szexuális zaklatási ügybe, a személyiségi jogi törvények alapján ilyen esetekben ugyanis csak akkor írhatják le az érintett nevét, ha már ítélet is született.

Egy rendőrségi szóvivő megerősítette, hogy tart a nyomozás az október 11-én történtek miatt, de ő sem árulta el a zaklató kilétét.

McGegor egyébként egy korábbi bírósági ügye miatt volt Dublinban aznap, korábban ugyanis egy kocsmában megütött egy idősebb férfit. 

Idén már volt egy szexuális zaklatási ügye McGregornak, ami miatt januárban őrizetbe vették, majd a kikérdezése után szabadon engedték anélkül, hogy hivatalosan is vádat emeltek volna ellene.

Az ír harcos eddigi utolsó meccsét 2018-ban vívta, amikor vereséget szenvedett Habib Nurmagomedov ellen.

Conor McGregor feladta a meccsét, a közönség verte meg Nurmagomedovot
Botrányosra sikerült a két év után ismét bunyózó ír ketrecharcos meccsén, Habib Nurmagomedov kiugrott a nézők közé, de rajta vesztett.

Kiemelt fotó: RONALD MARTINEZ / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik